Pages

2011. december 29., csütörtök

A masszázs meg én

Ma mutatkoztunk be először egymásnak. Az élmény pár napig maradandó lesz, az biztos. Pedig nem is valami extra masszázst kaptam, csak egy frissítőt. Rettenetesen jól esett, most viszont úgy érzem magam, mint aki halálra sportolta magát. (Titkon reménykedem, hogy kalóriát is égettem vele..) Hát- és csipőmasszázst kaptam és most alig birok mozogni, ülni, egyáltalán... helyet változtatni. Most egy kis zöld teát kortyolgatok (cukor, minden nélkül), hátha még jobban távoznak az összeszedett méreganyagok.

2011. december 28., szerda

Inspirációk 2012-re

Remélem mindenkinek kellemes és zabálás-mentes karácsonya volt... :-)
Én a magam részéről úgy fogalmaznék, hogy volt már rosszabb helyzet is, ezért nem panaszkodom. A biztonság kedvéért azért ma már sok vizet és zöld teát ittam és fogok is inni (zsírégető). A nagy lustálkodás közepette volt időm rendesen, ma például szinte egész nap legeltettem a szemem a jobbnál jobb külföldi bloggerinák írásai között. Ezekből hoztam néhány igazán inspiráló képet és persze receptet is. Csak rá kell nézni, és garantáltan elfelejted a cukros bejglit, a töltött káposztát és társait. (Alkalomadtán azért magyarul is leírom a recepteket, nehogy ez legyen a gát :-))


Csirkés saláta



Pulykás répasaláta vörösáfonya-szósszal


Csicseriborsó saláta



Paradicsomos mozzarella saláta
(azt hiszem ezt még fordítani sem kell, olyan végtelenül egyszerű)



Cukkinis paradicsomsaláta (ettől kész vagyok, imádom a cukkinit)
És ezzel még nem fogytam ki az ötletekből... :-)

2011. december 21., szerda

Új év....

Új munkahely :-)


Úgy néz ki, sikerült megtalálnom végre a munkahelyemet. Nagyon örülök és nagyon várom már. Az elmúlt fél év elég nehéz volt a bizonytalanság miatt, ez nagyon sokszor rátette bélyegét a hangulatomra. Agyonra pihentem magam, úgyhogy már alig várom, hogy január 3-án újból munkába álljak :-)
Igaz azt terveztem, hogy amíg itthon vagyok, őrülten nekiállok a fogyókúrának, ez úgy néz ki nem jött össze. Azért nem panaszkodom, sokkal kevesebbet eszek, figyelek hogy ne egyek sok kenyeret és cukrot. Szóval én várakozással tele várom az új évet. :-)

2011. december 16., péntek

Valami miatt tökre elcsúszott a blogdesign. Muszáj egy alapsablonnal beérni most. :-(

2011. december 15., csütörtök

5 kilót fogyni

egy hét alatt nem semmi. Kár, hogy nem önszántamból ment a dolog. Illetve én döntöttem úgy hogy nem eszek semmit, de pusztán azért mert elkapott valami vírusos nyavaja. Nem volt már ilyen vagy 10 éve, hogy én lázas legyek. Múlt héten ezt is sikerült és nem is kicsit, majd 39 fokos lázam volt. Mondanom sem kell, fel sem tudtam kelni az ágyból. Aztán mire valamennyire kikecmeregtem ebből a náthából, elkapott egy "óvodai-jellegű" hasmenéses izé, amitől napokig szenvedtem és nem ettem, de még inni sem esett jól.
Szóval most itt tartok, a mozgástól pedig újból irtózok. Szerintem ez a véremben van.
Tegnap voltam egy állásinterjún, ahol végre nem kérték hogy fütyüljek 5 nyelven. Reménykedem. Hátha...

2011. december 2., péntek

Wangaru

Szeretnék ajánlani egy oldalt, ahol nem csak jó cuccokat lehet vásárolni, hanem az oldalon lévő cikkek és hirdetések elolvasásával pontokat is gyűjthetsz. A pontjaidat ezután vásárlási kedvezményre, vagy akár pénzre is válthatod. A pénzt már leadózva kapod meg, és kapsz igazolást is az adóbevallásodhoz. Persze nem leszel ettől sem milliomos, különben mindenki ezt csinálná :-)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "