Pages

2012. január 8., vasárnap

Első hetem

Jól elfáradtam az első héten, és ráadásul szombaton két nehezebb vizsgám is volt, erre is időt kellett szakítani. A hajnali keléskor szívesen sírtam volna, de erőt vettem magamon és nem nyafogtam, hanem gépiesen felkeltem, készülődtem és indultam. Még kicsit minden olyan káoszosnak tűnik nekem és próbálok mindent észben tartani. A munkafolyamatok nem nehezek, ráadásul dolgoztam már iskolában, így sikerült ehhez a részéhez könnyebben alkalmazkodni. Ami nagyobb gond, az az, hogy több, mint 100 új munkatársam van... én nem is tudom mikorra fogom megjegyezni mindenkinek a nevét. Mindenesetre igyekszem, igyekszem...
Egyébként reggelente nem sajnáltam az időt egy kis "vakolat" felkenésére sem, és ettől máris jobban éreztem magam. Ráadásul jártam a Müllerben is, és megleptem magam egy bordós Essence szájfénnyel is - meg vagyok róla győződve, hogy nem is áll rosszul nekem :-)
A kajálással még kicsit szervezkednem kell, mert a diákok előtt ugye nem lehet enni, ezen kívül a konyha elérése is macerás. Egyébként sokkal kevesebbet ettem, délelőttre mindig készítek be egy ivójoghurtot, azt el tudom dugni az asztalon, és egy-egy kortyot tudok inni, ha érzem hogy szédülök... Délután aztán bekapok egy szendvicset és egy kávét, aztán itthon eszek legközelebb. Tudom nem valami egészséges, de én már annak is örülök, hogy a mérték már jó felé mozdult, aztán majd kialakul a többi, ha belerázódok.
Kb. ennyi volt a múlt hetem. A lényeg, hogy jól éreztem magam...

2 megjegyzés:

Zöldike írta...

Szia, ügyes vagy, gratula a munkahelyedhez! Pontosan mit csinálsz? Tanítasz?? Próbálj reggel gyorsan bekapni egy müzlit, mielőtt elindulsz, az két perc alatt megvan és sokáig telít :)Egy-két alma se váltana ki ferde pillantásokat szerintem :))
Minden jót továbbra is :)

Névtelen írta...

Bocsánat az OFF-ért, de hátha szeretnél játszani vagy bárki az ismeretségi körödben. Ha esetleg továbbítod a linket, nagy örömöt szerzel nekünk : )
http://kvinnamann.hu/egyeb/palyazat-jatek-ki-hogy-erzi/

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "