Pages

2011. május 8., vasárnap

Képek a kertből












A mai eső igazán jót tett a zöldségeimnek, mivel a májusi eső aranyat ér :-) A retekből már néhány nap múlva lehet szüretelni.

Súlyomat jelenleg most csak tartani tudom - már ezzel is elégedett vagyok... Hamarosan megyek vérvételre a lipid miatt és ha lesz időm, akkor még szeretnék néhány vizsgálatot előtte elvégeztetni.

Jelenleg az foglalja le az időmet és az energiámat, hogy a június 30-án lejáró munkaszerződésem után mihez kezdek??? Vannak alternatívák és lehetőségek, de konkrét elképzelés és terv még nincs. Ez most olyan sokváltozós egyenlet, ami elég nagy fejtörést okoz nekem...

5 megjegyzés:

Virág írta...

Nagyon szép zöldek a növények. Látszik rajtuk, hogy jól esett nekik az eső.

Marti M írta...

Beszámolsz majd a lipid fejleményekről? Engem nagyon érdekel.

Névtelen írta...

Gyönyörűek a zöldjeid:)
Jó is ez a kertészkedés.
Mi már ettünk a saját retekből.
Fini és még kicsit csíp is,nem úgy,mint a bolti:)

Melinda írta...

Szamira, Dusika köszönöm az elismerést :-) Nagyon jó érzés látni ahogy egyre jobban nőnek és ehetőek lesznek, nagy élmény :)

Martinelli, természetesen beszámolok róla, bár érzem még hogy egy kicsit szkeptikus vagy és azt gondolod, hogy sokat nem segít, mert magamban kell eldőlnie a dolgoknak. :-) Ha így gondolod, tényleg igazad van, de úgy érzem nekem kell egy kis fenékbe rúgás, hogy meglóduljak. Remélem...

Marti M írta...

Melinda, az tény, hogy sokat nem fog segíteni, ha te nem kellőképp állsz hozzá de ezt te is tudod, és azért vártál eddig, mert akarod. Igaz? Nem vagyok szkeptikus. Engem magam a módszer érdekel. Még nem volt lehetőségem ilyenről olvasni, látni, tapasztalni, és most itt lenne az alkalom. Érdekel, hogy hogyan csinálják, ezért érdeklődöm.

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "