Pages

2011. november 8., kedd

Az elmúlt pár napban egy egyszerű képletet próbáltam az agyamba vésni:
"Tele gyomor+mozgás" nem egyenlő a "félig üres gyomor+nulla mozgás+folyamatos zabálhatnék"-kal.

Ezért fütyülve az esetleges kritikákra, zsémbes öregasszonyok megjegyzésére szombaton fogtam magam és sportoltam. Igen, S P O R T O L T A M. :-)
Na, nem kell semmi komolyra gondolni, de úgy döntöttem, hogy itt a kertek alatt 3 kört gyalogolni 1-2 naponta, igazán megtehetem. Futni nem tudok még, a fitnesz termes dolgoktól irtózok, ezért egyenlőre gyalogolok, tempósan, feszített popsikkal, lejtőn le, lejtőn fel. 3 kört kb 53 perc alatt gyalogoltam le. Ma is. Megyek holnap is, meg akkor amikor csak tudok. Egy héten legalább 4x. Aztán ahogy belejövök úgy megy át a dolog futásba inkább. És be kell azt is vallanom, hogy jól esett. Jól esett mozogni, jól esett a friss levegő és jól esett utána annak a tudatában enni, hogy már sportoltam érte :-)
Szeretek annyira enni, hogy inkább sportoljak, csak jóllakhassak...

3 megjegyzés:

pipacs írta...

ügyes vagy, csak így tovább! :) lehet egy észrevételem? szóval a fogyás 70%-ban a kaján múlik és sajnos csak 30%-ban a mozgáson. :(

Melinda írta...

Jójó, megígérem, hogy nem eszek fokhagymás-kacsazsíros kenyeret ecetes hagymával és piros arannyal :-)) Amúgy gondolkodtam rajta este amit írtál és az én szemszögemből nézve ha a kajálásra hagyatkozom, akkor a siker nagyon nagyon csekély (a sok kilengés és szénhidrátéhségem miatt), de ha mozgok, akkor már rögtön növekedik 30%-kal az esélyem. :-) Igazad van, csak olyan nehéz nekem az önmegtartóztatás :-( Mantráznom kéne nekem is :-))

pipacs írta...

Zsíííros kenyéééér! :D Imádom! :D Nekem is nagyon nehéz ez, főleg ha azt nézzük h én ellennék hús nélkül vígan, és elélnék életem végéig csak szénhidráton. :D :D De a ch a fő ellenségem, mint általában minden hízékony nőnek, és ha nem is teljesen, de el kellett hagynom az étrendemből, hogy végre lassan menjenek le a centik, dekák. Eszem én zabpelyhet, pizzát, kenyeret..stb. Csak inkább de. , este már semmi ilyesmi. :S :S

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "