Pages

2011. február 11., péntek

Hétértékelés

Ezen a héten a pogácsától kezdve a túrós pitéig minden becsúszott. Nem is mertem már napok óta a mérlegre állni, mert biztosan elkeserednék. Ezért inkább tudomásul sem veszem a dolgot. A múlt heti irányelveim erre a hétre a fiók mélyére lettek téve, nem nagyon volt időm ezeken gondolkodni és kialakítani a sajátjaimat sem. Az ínygyulladásom miatt már harmadik napja vagyok nyűgösebb a kelleténél, bár már enyhül a dolog, tegnap estére belázasodtam, és szerintem ma is az voltam, mert égett a szemem is. Persze a gyógyszert és a lázmérőt reggel otthon hagytam, így az orvosnál majd rögtönözök valamit, ha pontos adatokra lesz kíváncsi. Mindenképpen meglátogatom, mert a vérnyomáscsökkentőm és a pulzusom csökkentésére való gyógyszertartalékaim is erősen végkimerüléshez közelítenek.
Azért mindenképpen sikerként tudom elkönyvelni, hogy a fehérlisztes kenyérről teljesen leszoktam, nem is kívánom és nem is ettem már hetek óta. Bár a becsúszott túrópiték biztos nem tejleskiőrlésűből készültek.... És a cukor. Cukrot sem ettem már régóta, a teám és kávém ízét megszoktam az édesítővel, nem probléma.
És hogy nagyon pozitív legyek, a célom nem egyszerűen az hogy lefogyjak (bár ha nagyon leredukálom a dolgokat fekete-fehérre, akkor igen), de inkább az életmódváltást tekintem elsődlegesnek és mellékhatásának a fogyást, és ez nem megy lassan. Végülis már 10 éve vagyok ilyen "jó" súlyban, az a plusz 1-2-3 év ezzel való foglalatoskodás már igazán nem nagy ügy...

3 megjegyzés:

pipacs írta...

Én is az életmódváltás szót részesítem előnyben és nem a fogyókúrát! :) Menni fog ez hidd el!!

kismazsi írta...

Először jobbulást, aztán pedig kitartást kívánok neked!Ha akarod, sikerülni fog az életmódváltás, mi itt vagyunk, s támogatunk!!

Melinda írta...

Igyekszem lányok :-) Épp programozom át az agyam.... :)

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "