Pages

2011. február 14., hétfő

Holnap nyúllá válok :-)

Holnap lesz a zöldség- és gyümölcsnapunk :-) Kicsit már várom is, mert ezen a hétvégén sem voltam a fogyózók büszkesége. Fel fogok reggel tankolni répából, karalábéból, almából és narancsból, plusz reggelre egy db banán. A narancs most nagyon olcsó és nagyon finom édes és lédús darabokat lehet kifogni a piacon. A centrifugázott gyümilén még gondolkodom, mert ma este nagyon soká fogok hazaérni és lehet hogy már nem lesz kedvem az egész szakramentumot lepakolni a polcról, majd mosogatni és vissza. Lehet hogy csak holnap csinálok egy adagot, mert holnap úgyis átlagos napom lesz, már a munkaidőt tekintve.

Ma vettem a DM-ben Q10 koenzim tablettát, mert igen jókat olvastam róla, többek között:
  • a szervezetünk csak kb 30 éves korunkig állítja elő, ezután már csak pótolni tudjuk (29 vagyok)
  • hiánya szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás kialakulásához vezethet (vészesen magas a vérnyomásom, amit gyógyszerrel is nehezen tudnak karbantartani a dokik)
  • jó eredményeket értek el vele az elhízás és fogínybetegségek kezelésében (hát azt hiszem erről nem kell magyarázkodnom)
Részletesen itt lehet róla olvasni. Én úgy éreztem, hogy ha szedem a tablettát rosszat semmiképp nem teszek vele, ha pedig jótékony hatása is lesz, akkor hurrá :-)

3 megjegyzés:

pipacs írta...

Hajrá nekünk! :D

kismazsi írta...

Hajrá bizony,ügyesek leszünk!

Melinda írta...

Ez az én már be is táraztam reggelre két otromba méretű narancsot :-)

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "