Pages

2011. február 25., péntek

Hétértékelés

Nos, nem nagyon van mit írnom. Ez a hét a rosszabbnál is rosszabbra sikerült.
Súly: fogalmam sincs
Hangulat: csak negatív, semmi +
Elkeseredtem a lipidre kapott időpont miatt, mert úgy gondolom, hogy ha egyszer egy amúgy is lelkileg megtépázott ember elhatározza azt, hogy életmódot vált, nem 4-5 hónap múlva kell jönnie a segítségnek. Igen, lehetne mondani, hogy eddig is éveken keresztül viselte a kövérségét, és nehogy már azonnal ugorjon mindenki, meg ott az internet, az újságok, stb... Nekem mégsem tetszik ez, hogy hiába fizetem a TB-t, még csak nem is egy nyamvadt minimálbér után. Persze rengeteg más és veszélyesebb betegség létezik, amik gyógyítására ugyanúgy várni kell. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy kiábrándultam ebből az országból.
A héten többször is csináltam sütőzacsiban sült húst és ezt a jó szokásomat meg is fogom tartani, mert nagyon jó, ízletes egybensült husikat csináltam. Már csak a steak krumpli helyett kéne a salátára áttérni és tuti lenne a dolog.
Jövő héttől bekeményítek Pipacs felhívására, és nincs mese, jön a tavasz, van egy 16-os nadrágom, jó lenne hó végére beleférni.

9 megjegyzés:

kismazsi írta...

Hajrá Melinda! Ne keseredj el, meg tudod Te ezt orvos nélkül is csinálni!Mutasd meg, hogy a megadott időpontig milyen változáson tudsz átmenni!
Segítünk, itt vagyunk, és támogatunk!
Pipacs projektje biztos, hogy számodra is hoz változást, s olyan változást, amiért Te tettél valamit!
Nagy segítség , ha minden nap bekukkantasz a blogokba, és kiírod magadból a gondolatokat!
Gyere, s érd el a célodat!!!

pipacs írta...

Ne csüggedj Melindám!! Menni fog ez, csak át kell billenni ezeken a mélypontokon, az agyat átállítani, kizárni a negatív körülményeket és a célra koncentrálni! Nagyon nehéz, de talán együtt márciustól menni fog! Mi segítünk, amiben csak tudunk! :):)Szép hétvégét! puszillak! :*

pkata25 írta...

nem tudok újat írni, de csatlakozom az előttem szólókhoz! :)))

Melinda írta...

Nagyon rendesek vagytok :-)

Brigi [Dinnyéske] írta...

Én sem tudnék biztatóbb, és jobb dolgot írni, mint amelyeket az előző kommentekben lehet olvasni. Talán annyit tudnék hozzászólni, hogy ezen a héten nekem sem jött össze a diétám amit elhatároztam. De Jövő héttől amikor hivatalosan is tavasz lesz teljes bedobással AKAROM csinálni majd! ^^

Névtelen írta...

Most mélyponton vagy úgy érzed, de ezután jobb lesz. Egyszer fenn-egyszer lenn-jónak kell jönnie! Ne add fel kitartás-most nem úgy ettél ahogy szerettél volna-semmi gond-de folytatni kell!! Tudom mondani könnyű! Ne gondolj a mérlegre a fogyókúrára, arra gondolj mit szeretsz-és ennek megfelelően készíts valamit ami diétás. Ha édességre vágysz-pld. egy csokis zabkását. A husi mellé párolt zöldséget egy pici rizzsel, zöldséglevest. Ez szinte egy trakta, mégis belefér a diétába. Nézz meg egy jó filmet, csinálj valami olyasmit amit magadért teszel. Kitartás!

pkata25 írta...

Éva, ugyan nem nekem írtad, de még engem is feldobott ez a hozzászólás! :)
így kell egymást motiválni, lányok! =)

pipacs írta...

Szia Melinda!
A márciusi projekttel kapcsolatban vannak új infók a blogon! :)
puszi!

Melinda írta...

Köszi Pipacs, most épp töröm a fejem, hogy osszam be magamnak a dolgokat, hogy ne legyenek zabarohamaim...

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "