Pages

2011. február 28., hétfő

Kedves Bloggerinák!

A hétvégi bablevesről és vajas-fonottkalácsról nincs mit írnom, nem érdemes túlragozni. Arról viszont van mit, hogy holnaptól bekeményítünk. Papírforma szerint, amit anno célként meghatároztam (havi 2 kiló) március végére nekem 89 kilónak kell lennem. Ha törik, ha szakad, ezt most meg kell csinálnom, különben marad az ördögi kör, a depi, a kilók az állandó sajnálkozásom. Ezért még hajlandó vagyok mozogni is. Úgyhogy úgy döntöttem, ebben a hónapban heti egyszer, de inkább kétszer meglátogatom az uszodát. Ezen kívül:
  • tudom tartani a heti egy nap gyümi-zöldség napot
  • sok halat fogok enni (mert azt könnyen megpárolom)
  • zöldséget úgyszintén
  • a 2 liter víz is rendben lesz
  • számolni fogom, hogy legalább napi fél kiló nyers zöldség lemenjen
  • no cukor (ezzel nem lesz gond)
  • no kenyér (na ezzel már lesz!) valami szénhidrátos Norbi-kenyér lehet hogy bele fog fittyenni
Még valami esetleg, amit kihagytam?

5 megjegyzés:

Marti M írta...

Kedves Melinda!
Eddig csendben figyeltelek. A hétvégén többször is ellátogattam hozzád, és vártam, hátha írsz. Talán te vagy a legnehezebb helyzetben, legalább is ez jött le nekem, mivel orvost is emlegettél már, és a depi is felütötte a fejét nálad. Nagyon örülök, hogy ma végül írtál, és annak még jobban, hogy elhatározott vagy, és csatlakozol a lányokhoz. A havi 2 kiló nagyon jó eredmény, mivel az orvosok is heti 0,5 - 1 kiló fogyást engedélyeznek, ez nem veszélyes.

Én nagyon drukkolok neked. Lehet, hogy fura lesz ezt így olvasni, mert nem ismerjük egymást, de hidd el, sokszor gondolok rád. Én melletted állok, és támogatlak, amiben tudlak, akkor is, ha nem ismerjük egymást.

Melinda, kitartást, és hajrá! Szorítok!

pipacs írta...

Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog! Menni fog!
Remélem ez a mantra is segít Neked! :):)

kismazsi írta...

Hajrá Melinda!
Mindannyian támogatunk, együtt hidd el sikerülni fog! Fel a fejjel, s azért egy kicsi több mozgást (pl. sétát)is próbálj meg beiktatni!
(Én írom ezt valóban??? Aki szereti elfelejteni???
Martinelli, látod, nálam már értél el hatást!!!!)

pkata25 írta...

Hajrá Melinda! :)
Csatlakozom kismazsihoz, próbálj meg valami lájtos mozgást (az úszás pl. a lehető legtökéletesebb! :)), engem az mindig feldob, ha depisebb hangulat törne rám!
Drukkolok nagyon!

Melinda írta...

Sziasztok! Köszi Lányok! Már be van csomagolva az úszós cuccom, úgyhogy ma meglátogatom a Dagályt :-)

Megjegyzés küldése

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "